Antonio Martínez en Beba Arlanzon regisseren en presenteren deze podcast waaraan alle CENL-leden kunnen deelnemen en hun werk kenbaar kunnen maken.

Nog een podcast? Ja, de onze! Epsilon is geboren met een multidisciplinaire geest, zoals Ʃ zelf, die terug te vinden is in de wetenschappen (wiskunde, natuurkunde, scheikunde, techniek, astronomie), in de sociale wetenschappen (economie, statistiek) en in letters (Fenicisch, Grieks en het internationaal fonetisch alfabet).

In onze eerste aflevering hebben we niemand minder dan Francisco Colomer uitgenodigd, directeur van het JIVE-ERIC Instituut en een van de grote ambassadeurs van de Spaanse wetenschap. Met hem zullen we praten over sterren, telescopen, serendipiteit, het geduld van onderzoekers, de druk om resultaten te behalen en we zullen woorden leren als “radio-interferometrie” waarmee we indruk kunnen maken op onze kennissen.

Op welke platforms is Epsilon te vinden? We hebben deze eerste aflevering op Spotify en RSS gezet.

https://rss.com/podcasts/epsilon/

https://open.spotify.com/show/4g4r5RzXmXpkY9vEXy2z4x

We hebben ook een e-mailadres (epsilon.podcast@cenetherlands.nl) waar u uw opmerkingen, suggesties en vooral uw “spontane nominaties” naartoe kunt sturen. Als u aan het programma wilt deelnemen, hoeft u ons alleen maar een e-mail te sturen.

We hopen dat je het leuk vindt! We zijn al bezig met de volgende aflevering en laten we zien hoe ver we komen!

Captatio benevolentiae: Dit is onze eerste podcast. We zijn geen journalisten, er worden fouten gemaakt, maar we leren snel.

Kun je ons helpen om meer te worden? Word lid en doe mee. Zeg het voort op de netwerken. Neem contact met ons op en vertel ons over uzelf en uw project.

 

Beba arlanzon

Beba arlanzon

Zij heeft een graad in Filologie en een doctoraat in Vertaling van de Universiteit van Baskenland. Zij bevindt zich momenteel in een periode van professionele transitie gericht op communicatie.