VERENIGING VAN SPAANSE WETENSCHAPPERS IN NEDERLAND

Sociale wetenschappen, natuurwetenschappen, exacte wetenschappen, techniek…
Bent u een Spaanse wetenschapper of onderzoeker in Nederland of gewoon iemand met interesse in wetenschap?

Kom erbij!

CENL (Spaanse Wetenschappers In Nederland)

Het is een vereniging die is opgericht door en voor Spaanse wetenschappers die in Nederland wonen en werken en die ernaar streeft een gemeenschappelijke ruimte te creëren waarin ideeën kunnen worden uitgewisseld, elkaar kunnen steunen tijdens ons verblijf in het land en samenwerkingsverbanden tussen instellingen in Nederland en Spanje kunnen worden aangemoedigd.

Onze doelen

COMMUNITY

Het oprichten van een gemeenschap van Spaanse wetenschappers uit alle wetenschappelijke disciplines om kennis te delen, een ondersteunend netwerk op te bouwen en de integratie van nieuwkomers in Nederland te vergemakkelijken.

VERTEGENWOORDIGING

Vertegenwoordiging van Spaanse onderzoekers in Nederland bij Nederlandse en Spaanse organisaties, de samenleving en de media.

CONTACTPUNT

Het creëren van een contactpunt voor samenwerking tussen Nederlandse en Spaanse instellingen, zowel openbare als particuliere, om wetenschappelijke samenwerkingsovereenkomsten tussen beide landen te vergemakkelijken.

SOCIALE PERCEPTIE

Het vergroten van de maatschappelijke perceptie van wetenschap en technologie door middel van evenementen die zichtbaarheid geven aan het werk van Spaanse onderzoekers in Nederland.

Wilt u lid worden van onze vereniging?

Wij hebben verschillende soorten lidmaatschappen, afhankelijk van het profiel van de aanvrager.

Zo hebben we zowel Spaanse wetenschappers in Nederland als mensen die al dan niet in het land wonen en op de hoogte willen blijven van onze activiteiten. 

Samen blijven groeien en WERKEN VOOR DE WETENSCHAP